3 Juli 2013

Dagen började bra.. Elvira vaknade 05.00 och tyckte att det var dags att kliva upp. Trots mina försök att få henne att somna om var hon pigg som en lärka och att Marcus väckarklocka ringde ca 30 min senare gjorde inte saken lättare.. Nä det var bara att dra sig ur sängen. Så idag har jag storstädat lägenheten medan Elvira har sprungit runt och lekt. :)
Vår lilla prinsessvovve har fått åka på långsemester till Holmön och kommer att få stanna där under sommaren och många undrar såklart varför. Sanningen är att jag inte klarar av att ta hand om Elvira och en hundvalp själv då det i princip är omöjligt att få Mitzie rumsren då vi inte bor på nedervåningen. Marcus jobbar så pass mycket och Mitzie får inte den motion eller uppmärksamhet hon behöver just nu så hon får vara hos Mimi och Maria tills Marcus enbart jobbar dagtid och är hemma mer. :)
 
Jag har även sökt mina nya kurser och jag har inriktat mig lite på människans psykiska och fysiska hälsa och religion så det känns bra! :)
 
Nadja, André och Wille kommer hit i eftermiddag så då ska vi på en liten utflykt till någon av lekparkerna som finns här och ha picknick! Så otroligt mysigt det kommer att bli! :)

1 Juli 2013

Hej på er! :)
Passar på att blogga medan Elvira tar sin lunch-nap.:)
I morse kom grannen förbi och undrade om vi skulle med till lekparken, så jag tog med mig både viran och Mitzie ut. Jag tror att vi har gått runt hela Sävar idag och tittat på några lekparker och ska jag vara ärlig visste jag inte om att Sävar är såhär stort, haha. Elvira blev less tillslut så vi gick på Ica och handlade lite lunchmat och sedan gick vi hem. Hon somnade på två sekunder efter lunchen så hon var helt knäckt!
 
När hon vaknat ska vi på barnens hus och köpa en badhatt för att Elvira verkligen h a t a r att få vatten i ansiktet så jag tänkte att det kanske vore en bra idé. :)
 
 

RSS 2.0