Första dagen

Då var första dagen på praktiken gjord och oj vad roligt det har varit. Från första stund kändes det väldigt naturligt att vara där och jag fick en bra kontakt med barnen väldigt snabbt. På den avdelningen som jag kommer att vara på under mina fem veckors praktik har en grupp barn mellan 1-3 år, vilket är otroligt mysigt! 
 
Men nu till något annat, igår när vi skulle ut och leka så skar jag upp jordgubbar och färsk ananas som barnen fick äta till mellis. Jag sparade ca hälften av det jag skar upp och gjorde en smoothie till frukost imorse. 
En sak säger jag bara, så gudomligt gott!! 
 
 
Mixa ihop 5-7 färska  jordgubbar, 1/2 färsk ananas, 1 kiwi och ca 2 dl kallt vatten.
 För  mig blev det ca 0,5 l smoothie. 👌
 

full rulle hela veckan

Den senaste veckan har varit fullspäckad. 
Tandläkabesök, slutprov, jobb, arbetsintervju, hjälpt Nadja med hennes brudklänning och besök hos frissan för att diskutera håruppsättning på bröllopet. 
För er som inte vet så ska en av mina närmsta vänner, Elviras gudmor, Nadja,  gifta sig i sommar och jag ska vara brudtärna. Vi hittade den perfekta klänningen så nu kan vi bocka av det från to-do-listan. 
 
Elvira har varit ledig halva veckan från förskolan så vi har passat på att ta vara på solen. Imorgon är det dock förskole-dags för lilla fröken. 
 
Min praktik börjar imorgon, vilket känns kul! 
Är lite skol-less så det ska bli lärorikt och roligt med 5 veckors praktik. Dessutom har jag börjat jobba så nu under praktiken blir det bara jobb på helger men efter att praktiken är klar blir det mer jobb. Kommer då att studera på heltid också.  
 
 
 
Min älskade underbara prinsessa. 
Min allra största kärlek. 
 
 
 
Nu har jag fått skriva av mig lite och ska återgå till NCIS, hoppas ni har haft en mysig helg. 

Då var det måndag igen

Vår helg började i torsdags då jag hämtade Elvira efter lunch och tog det lugnt resten av dagen. 
På fredagen regnade det så vi hade en stökar-dag med tvätt och städ. Mina föräldrar kom på middag och sedan kom Marcus föräldrar och bror också så det blev fullt hus här - helt underbart! Jag älskar när det är folk här. 
På lördagen kom mina föräldrar och hämtade mig och viran för att åka en sväng på stan, på kalas och sedan hem till dem. En fullspäckad dag helt enkelt. 
Gårdagen var lång, det kändes åtminstone som det. Sov väldigt dåligt andra natten i rad så jag var helt knäckt men vi hann med en hel del ändå. 
Morgonpromenad i skogen med Mitzie, utelek med viran och grannbarnen, viran tränade på att cykla, veckohandlade, bakade en sockerkaka när det började regna och en massa annat. När jag väl la huvudet på kudden gick det bara några sekunder innan jag sov. Jag är en av de lyckliga som alltid somnar inom fem minuter så det var i och för sig ingenting ovanligt. 😊
 
Måndag betyder plugg och förskola för lilla fröken, som vanligt. När vi kom hem efter att jag hämtat henne drog hon ut allt pyssel hon kunde hitta och pysslade fram tills det var middagsdags. Älskade gullunge. 
Nu sover hon så gott i sin "prinsess-säng" som hon kallar det så jag ska se lite house of lies. 
 
 

RSS 2.0