28 juni 2013

God morgon på er! :)
Elvira tog sovmorgon till 06.40 i morse, snacka om härligt! Vi hade lite morgonmys i sängen innan vi klev upp och gjorde välling. :)
Nu har viran fått sommarlov från dagis så nu får jag rå om henne hela dagarna, känns så mysigt!
Idag ska vi göra hand och fotavtryck på henne och sen hade jag tänkt att försöka ta oss ut på en liten utflykt till någon lekpark om vädret blir bättre :)
 
Igår for jag och mamma till H&H och mamma var så snäll som köpte en klänning, ett linne och en t-shirt till mig, tack mamsis! Inte nog med det fick jag även hennes nya ballerinaskor då hon inte kan ha dem! :D
 
Nä nu dör datorn snart, vi hörs! :)
 

Bloppis!

Tänkte slänga upp lite grejjer om det är någon som är intresserad! :)
 
Skorna är använda en gång, strl 40 men är ganska liten i storlek, köptes för 300 säljes för 200 kr.
 
 
Skorna köptes för 349, säljes för 150. strl 39, Endast använda en gång.
 
 
Blöjtunna 40 kr
Badhjälp med sugproppar på undersidan, för spädbarn, 40 kr
Klänning från Asos, endast använd en gång, strl 38 säljes för 250 kr
 
Är det något ni är på jakt efter så har jag massor med kläder som jag skulle behöva få bort. Det mesta säljes väldigt billigt! :)
 

26 Juni 2013

Hejhopp!
Idag känns det som en effektiv dag! Jag har just skickat in min sista inlämning i skolan för denna termin och har nu bara mitt muntliga prov, vilket känns härligt!
Jag ska försöka stöka undan efter mina bustroll som stökar ner så fort man har städat, alltid lika kul!
Ska försöka ta mig ut på en prommis så Mitzie får göra av med lite energi, även om man inte får gå för mycket med valpar så måste hon aktiveras, annars blir hon som ett litet monster, haha.
 
På tal om Mitzie, eftersom att Marcus jobbar så mycket så blir det klurigt för mig att lyckas få Mitzie rumsren då vi bor en trappa upp osv i sommar när jag är ensam med både henne och Elvira så Mitzie ska få följa med Mimi ut på holmön och spendera sommaren där. Jag tror att hon kommer må så mycket bättre att få vara där och springa av sig. Såklart kommer vi hämta hem henne efter sommaren! :)
 
 

24 Juni 2013

Hej!
idag är det en sån där seg dag, trots att Elvira tog sovmorgon till halv 8 imorse.
Mitzie väckte upp mig först vid 4 för att hon började ta saker från vardagsrumsbordet, när jag väl lyckats somna om vaknar jag av att Marcus typ flyger upp ur sängen vid 6 och där vid 20 över 7 börjar Mitzie gnälla för att dörren till sovrummet var stängd. Kul men tur att jag vaknade innan Elvira.
När jag klev upp och gick ut ur sovrummet höll jag först på att kliva i hundskit, sen när jag tittar i hallen är det fullt med hundkiss och såklart har Mitzie rivit sönder soppåsen som stod i hallen så det var gammal mat och skräp över hela hallen, inte nog med det, när jag går in i tvättstugan ser jag att hon har skitit på Elviras skötbädd som ligger på golvet och hon har bitit sönder ett lock till Elviras förvaringslådor. KUL. Det var bara att sopa, torka, städa och tvätta golvet på en gång. Jag förstår inte hur en sån liten vovve kan skita/pissa så mycket?!
 
Mitzie är en väldigt fin hund men kan någon tala om för mig när valpar slutar bita på ALLT??
Hon har bitit sönder mina ballerinaskor, flera nappar, flera av Elviras leksaker/böcker, tapeten i vardagsrummet och hallen, två mobilladdare, en lampsladd och mer.
 
Elvira och Mitzie har i alla fall kommit bra överrens, de brukar ligga och mysa på en röd puff som egentligen var tänkt till Elvira, haha.
 
Livet rullar på som vanligt, Marcus har börjat jobba så han är borta från 06.15 - 21.30 på dagarna så det är jag som tar viran, vovve och hushåll samtidigt som jag försöker plugga men det går faktiskt riktigt bra. Vi brudar har det mysigt tillsammans. :)
 
Midsommarafton firade vi i flurken med mina föräldrar. Marcus var hemma och vilade upp sig så jag tog med mig Elvira och for på flurkmarks klubbstuga där det var auktion, loppis, fika, dans runt midsommarstången, tävlingar osv. Efter det åt vi middag med mina päron och for sedan hem. :) 
Mamma var så snäll som skickade med mig en "midsommarkorg" i torsdags som bestod av chips, öl, cider, jordgubbar, choklad och melon. Söta älskade mamma!
 
 
Nu ska jag börja städa undan här hemma innan jag ska hämta Elvira på dagis. Denna vecka är hennes sista vecka innan hon får sommarlov! :)
 
Ha det bäst!
 
 

10 Juni 2013

Hej!
Den senaste tiden har det varit fullt upp så har inte orkat/haft tid att blogga.
Vi har som sagt flyttat till Sävar nu, om det är någon som har missat det!
Det känns faktiskt riktigt skönt att få ha sitt eget även om det känns "långt" borta från min släkt, men det känns bättre för varje dag som går. Jag är en riktig mammagris men det beror nog mycket på att min mamma är min allra bästa vän. Jag och Marcus har även skaffat en hund! Hon heter Mitzie och är jättefin men jisses vad hon kan gå oss på nerverna.. Hon är en blandning mellan rottweiler, Golden retriver och även dvärgschnauzer och spets.
Elvira accepterar henne mer och mer för varje dag som går och nu har de faktiskt blivit ganska bra kompisar, så länge Mitzie inte blir allt för busig.
Jag fortsätter att plugga och min sista kurs för denna termin avslutas den 7 juli så jag har en månad kvar innan jag får lov.
Vi har hunnit haft "inflyttningsfest", spenderat tid i stugan, mysdagar hos mina föräldrar, varit på Holmön,  myskväll med kompisar osv. :D
 
Elvira utvecklas så otroligt mycket, det går inte ens att förklara med ord hur stor hon har blivit. Det är verkligen som folk säger, att tiden går fort när man får barn. Det känns som om det var igår jag fick beskedet om att jag var gravid och nu står vi här, ca 2 år senare med en otroligt fin och underbar tös som är så kärleksfull och mysig och som gärna kan busa till det rejält. Hon har även fått ett eget rum så hon sover inte ens med oss längre, vilket känns väldigt skumt och tomt men det funkar bra för henne. Hon brukar dock vakna varje natt/morgon och vill sova med oss så det går jag med på, mest för att det är så mysigt att sova med henne i sängen :)
 
På senaste tiden har jag känt mig ovanligt trött, huvudet vill så mycket men kroppen är helt knäckt, dålig matlust och äcklas mest av mat,  tappar mycket hår osv så jag var till vårdcentralen som tog massa prover och det visade sig att jag har låg ämnesomsättning och det är därför jag mår som jag gör så måste tillbaka och göra ännu mer prover. Det kan vara så att sköldkörteln inte producerar tillräckligt med hormoner och det är därför kroppen går på lågvarv. När ska jag få vara frisk en längre period? Känns som att jag hela tiden är sjuk, är det inte vanlig förkylning är det förstorade blodkärl i
halsen som gör att jag spottar blod och är det inte det är det magsjuka/matförgiftning. LESS!
 

 
 
 
 
Nä nu ska jag se geordie shore och sedan sova så vi hörs sen!
 
 

RSS 2.0