regn på en ledig dag

Den senaste veckan har bestått av jobb varav 5 dagar på praktiken och en dag på golfen. 
Jag trivs så fantastiskt bra på praktiken och det känns roligt att åka dit. Jag har mått så bra att vara där trots att det är ett annat tempo och en annan ljudnivå.
 
Känns så skönt att komma ut i arbetslivet och vara omringad av människor hela dagarna istället för att sitta hemma och plugga. 
 
Igår var det ju morsdag så först kom min familj för att äta lunch, gå på Sävars marknad och fika. När de hade åkt kom Marcus familj och hälsade på. Elvira var så trött när de hade åkt så hon däckade strax efter 19.00 och sov till 07.00 imorse. 
 
Idag är vi lediga då både Elviras förskola och förskolan jag praktiserar på har planeringsdag så vi passar på att mysa. Min nästa lediga helg blir midsommarhelgen. 
Det är dock synd att det ösregnar men vi har försökt att ta vara på dagen ändå. Lite nyttigt bak, pyssel, bad, kroppsmålning, tvätta, veckohandel och lite annat. 
 
Elvira var med sin mormor, gammelmormor och moster bibbi i lördags medan jag jobbade. Hon hade fått hårklämmor och när vi kom hem så fann jag henne såhär i bilen 😂
 
Jag måste förresten bara tipsa om en sjukt god sak. 
Imorse gjorde jag havregrynsgröt med kanel, vaniljpulver och 1,5 dl vatten. Efter 2 min på högsta värmen i micron la jag dit frysta hallon och värme ytterligare i 30 sek. Sedan la jag på pumpakärnor. Supergott!👌
 
 
 
Ha en fortsatt trevlig vecka! 

RSS 2.0