18 december 2013

Gud så dålig jag är på att blogga! Såg att mitt senaste inlägg vad den 5 september?! 
Ja från september har det inte hänt så mycket egentligen, både jag och Marcus har fyllt 21, Elvira har fått dagisplats här i Sävar, vi har varit på julmarknader och haft lite julmys. Jag kan inte förstå att det snart är julafton? 
Vi har ingen snö så jag har ingen julkänsla trots att jag försöker locka fram den med pynt, bak och julmusik.. Vi får helt enkelt hoppas på att det börjar snöa snart. Jag har förresten även sökt mina sista kurser och om jag blir antagen på alla kurser kommer jag vara klar hösten 2014. Jag hade skrivit upp som mål att jag skulle vara klar senast sommaren 2015 så om jag lyckas innan jul har jag nått mitt mål med god marginal. Känns så skönt att det är sista rycket nu. 
 
En liten fundering jag har haft nu kring jul, hur många julklappar ger man till en tvååring? Vi har 12 julklappar åt Elvira och då har hon även fått en "julklappskalender" med små paket istället för en chokladkalender (hon äter inte godis). Ett tips till de som har Wrapp och inte har gjort klart alla julklappar, utnyttja rabatterna!! 
Vi har sparat pengar på att använda de presentkort och rabatter som man får via wrapp. Jag har faktiskt även beställt 2 presenter till henne via liberos hemsida. Man kan samla poäng via blöjor osv och sedan kan man "köpa" saker för poängen! Jättepraktiskt! 
 
Jag sitter vid Marcus dator så jag kan tyvärr inte visa några bilder från den senaste tiden så de får komma upp senare. :) 

RSS 2.0