24 maj 2010

jag måste tala om för er att helgen har varit helt underbar, helt ärligt, lägger ut lite bilder och jag säger som frida, bilderna talar för sig själva!

21-22 maj 2010


 Ted, Frida och Tobbe =)




Älskling!<3


Katiee


nawiee









en fråga till er folks, när drar vi ut igen? :D


HUGS!!


5 maj 2010 del 2

jag orkar verkligen inte att jag är sjuk, det här är nog enda gången jag säger det här men jag vill faktiskt till skolan imorgon, är bara så långtråkigt att ligga hemma och inte göra ett piss samtidigt som man har hosta så lungorna kommer upp i halsen och att man svettas och fryser hela tiden, fucking insane!

Johanna och Mimi var dundersöta som kom hit idag för att hålla mig sällskap, de tog med sig massa fika och cola som vi satt och tryckte i oss samtidigt som vi såg film =)

Blir nog ingen skola imorgon heller, har ätit alvedon hela dagen men har fortfarande just nu 38.2 i temp, inte bra alls.



Ska försöka sova nu, HUGS

5 maj 2010

snacka om att man var helt död, men det är inte så konstigt eftersom jag inte sov något.
Åkte hem mitt på dagen, försökte sova men det gick som det gick, tillslut kring 2 lyckades jag somna, vaknade av att marcus står ovanför mig. Kändes helt underbart kan jag lova!

Ligger hemma idag också, har 39 graders feber, inte niicee.. men jag missar iaf inget i skolan, vi skulle bara sitta och lyssna på projekt arbeten hela dagen. Mamma kommer hem med mina böcker i eftermiddag så då kanske jag får något gjort!

HUGS


4 maj 2010


Det är ett underverk att en person kan få en annan människa att förändras helt och hållet.
Att en enda person kan göra allt bra igen, att en person verkligen gör allt för att hjälpa,
Att en enda person kan fylla en människa med så mycket kärlek och känna sig så trygg.


In the past I was always on the move.
I tried to catch a dream.
And I thought I knew what I wanted.
You have brought me from my sleep.

Suddenly the world was brand new.
Everything stopped when you came.
And I saw you and I knew with all my soul
Now that everything starts on.

Heaven must be missing a angel
for one is here with me
he rests in my arms.
Heaven must be missing a angel.
he is close to me,
so safe in my arm.
Could it be true that I may love thee?
One of heaven's angels have landed here with me

Suddenly, switch off your blue.
The strength of your eyes makes me weak.
But without judging you look at me.
And so begins our days




Jag vill bara säga tack för allt Marcus!


4 maj 2010

helt ärligt, det här är inte bra. Jag har legat vaken hela natten, har bara fått upp massa tankar som jag verkligen inte vill ha i min skalle samt att jag har världens hosta, inte kul alls!
slutade med att mamma kom in till mig klockan 4 imorse och satt pysslade om mig och försökte få mig att somna, men det gick inte, så vi har suttit på facebook och titta runt på folk :P

Jag är fett jävla hungrig, helt galet !

Nä nu ska jag ta och kliva upp ur sängen, hoppa in i duschen, fixa fika osv osv, blir mkt kaffe idag om jag ska palla med skoldagen, fucked up!

HUGS

3 maj 2010

Jag måste passa på att säga grattis i efterskott till kusinerna som fyllde år i helgen, både Emilie och Melker samt deras pappa Gerhard som fyller år idag och min farbror som också fyller år idag! "ågrenska veckan"

Dagen har jag spenderat med Johanna och Mimi!
Johanna var så duktig att hon bakade en smarrig kladdkaka medan jag fick sitta med lilla söta Elin i knät, dreggelmajja är precis vad hon är, men riktigt söt måste jag säga!
Kladdkaka med hallon och grädde, nam nam!

Valborg firade jag mesta dels med Mimi och johanna, gick först på Eurasia och åt jättegod mat, satt där och väntade på att den andra johanna skulle komma hem, gick och träffade henne en sväng, sen så for vi tillbaka till mariehem/mariestrand men det var för lame där så vi stack och träffade johannas storebror Håkan och efter det åkte jag och mimi till umedalen där jag träffade marcus, ronja, kate, tobbe osv osv, ganska skön kväll ändå.

Jag gjorde den snyggaste saken imorse, kände mig asstressad, skyndade mig till klassrummet och det är då jag upptäcker att jag hade sovmorgon. underbart, sen hade vi avspänning och stresshantering men såklart så har vi gruppträning istället och eftersom jag var sjuk igår och låg hemma med feber så kändes det som att det var lika bra att jag vilade upp mig.


Ronja var i full gång i fredags!


Matilda och Mimi






HUGS


RSS 2.0