26 Mars 2013

Godmorgon!
Elvira vaknade halv sex imorse (kul) och ville kliva upp, jag kan inte påstå att jag var lika sugen..
Har varit och lämnat henne på dagis så nu ska jag sätta mig och plugga innan jag ska fara och träna.
Ställde mig på vågen i fredags och jag har tappat 9 kg sen i januari så sakta men säkert tappar jag vikt.
 
Jag tänkte att om ni har några frågor om framtiden, Elvira, min skola eller något helt annat kan ni kommentera detta inlägg. Jag bloggar som sagt inte så mycket så har ni några funderingar ska ni inte vara blyga utan fråga på!
 
Nu ska jag sätta mig med läxan så jag får något gjort!

20 Mars 2013

Hejhopp!
Jag måste säga att denna dag har varit kanon, pluggade lite i morse efter att jag lämnat Elvira på dagis, sen körde jag ett 70 min konditionspass + ca 45 min gym med Nadja. Hade min muntliga examination i matte kl 16.00 och jag blev godkänd så efter att jag och Elvira har skuttat runt av glädje har jag landat i soffan medan Elvira sitter och leker. :)
 
Träningen gick kanonbra idag, ingen smärta i benhinnorna så det enda som stoppade mig idag var mitt härliga skavsår.. tänk er själva att jogga/promenera snabbt med ett skavsår i 70 minuter. INTE så skönt, men värt det!
 

19 mars 2013

Godkväll allihopa! :-)

Jag har börjat hårdträna som vissa av er kan se på instagram och jag måste säga att jag älskar det! Träning har blivit som en drog, vill träna hela tiden! Min kropp håller dock inte med mig, efter 70 min på löpbandet sa benhinnorna ifrån så det var bara att kliva av. Så sjukt tråkigt då man har hur mycket energi att göra av med.
Jag började träna tre gånger i veckan och då är passen mellan 1,5 - 2 timmar långa. Då var det mest bara vanligt gym men jag har insett att jag inte får den kropp jag vill ha om jag enbart lyfter skrot så jag har börjat med ca 45 - 70 min på löpbandet + 1 timme gym. Har inte ställt mig på vågen sedan jag var sjuk sist så det blir spännande att se om det ger något resultat. :-)

nu ska jag hoppa in i duschen och sedan slänga mig i sängen och se film så vi hörs! :-)

11 Mars 2013

Hej!
Ligger fortfarande hemma och är dålig. Elvira har åkt på en ny förkylning så hon har hostat mest hela natten, mitt lilla hjärta.. Det gör så ont att veta att man inte kan göra något för att hjälpa.
Idag har vi haft en "krya-på-oss" dag med soffmys. Jag har även haft min muntliga examination i Svenska. :)
 
Jag har knappt kunnat äta sen i fredags så jag fick lov att ställa mig på vågen imorse för skojs skull och det visade sig att jag har tappat 1.9 kg (sen i fredags alltså) Jag har ändå druckit väldigt bra med vätska, ätit små portioner med mat, kräm, macka och frukt så jag borde inte ha tappat så pass mycket tycker jag, men det är ju ett plus att man får något positivt av att ha åkt på magsjuka/matförgiftning.
 
 
Ja, angående melodifestivalen och Robin så måste jag säga TACK GODE GUD att Robin vann.
Efter finalen satt jag och läste på chatten på aftonbladet och jag måste säga att det finns dem som är oerhört stora i käften, ursäkta språket men helt ärligt talat. Skulle ni inte skämmas om Yohio skulle representera Sverige?
Tar man av Yohio sin rosa/vita klädsel, tvättar av allt smink och stylar håret som på en kille, ja då skulle han inte vara ett dugg intressant. Det är problemet med Sverige, hör ni ens hur han låter? Eller kollar ni bara på utseendet?
Jag vill inte prata om illa om Yohio för jag diggar att han vågar stå upp för sig själv och vågar göra något nytt men han medlar inte känslan av Sverige. Yohio "skriker" Japan medan Robin "vrålar" Sverige.
Gud vad dumt detta låter men Robin och hans låt är så mycket mer svenskt och jag tycker att Robin blev den rätta vinnaren. :) oj vad många kommer störa sig på detta inlägg. PUSS!
 
 
 
Nä nu har viran vaknat från sin tupplur, hörs!

9 mars 2013

Hej
Kan någon vara snäll och berätta varför just jag ska åka på all skit?
Natten till igår åkte jag på magsjuka eller matförgiftning. kräktes 2 gånger och fick feber. Har äntligen blivit feberfri men nu har magen pajat istället. JAG BLIR GALEN!

Vi får se hur länge jag ska behöva dras men det här, förhoppningsvis är det över snart.
Jag skulle jobba på hippo denna helg men det går ju inte. Samma sak hände när jag skulle jobba där sist, då åkte jag på en dunderförkylning som gjorde att jag inte kunde jobba. kul,
Håll tummarna för att jag är frisk och kan jobba v. 13 istället !

5 mars 2013

Hej!
jag ville bara berätta att jag har skaffat instagram så om det är någon som vill följa mig heter jag elinoscarsson92 :-)

Det lär bli mer "inlägg" där än här på bloggen :-)

4 mars 2013

Hur är det möjligt, sedan Elvira började på dagis den 6/2 så har jag varit sjuk från och till hela tiden. Ni tror inte att jag har åkt på en ny förkylning? åh, halsont, febervärk och feberfrossa. kuuuul. Jag som just har börjat komma igång med träningen igen.
Nu är jag riktigt less..

nä jag ska sluta klaga, de finns de som har det värre. :-)

RSS 2.0