30 september 2010

har köpt mig ett par strumpbyxor + mascara + eyeliner = perfekt!
men snacka om att jag har oooont i mina fötter efter skorna!

Morgondagen kommer att kännas väääldigt värd, har en lektion som är 1 timme lång, så efter det blir det hem och hjälpa mor med städningen och på lördag kommer johanna hit och hjälper mig med baket!
kommer nog bli riktigt trevligt =)


Ligger i sängen nu och funderar på om jag ska vara duktig och plugga lite medicinsk terminologi, fast det kändes riktigt tråkigt men måste man så måste man!


HUGS!


29 september 2010

skön dag, hade prov, men det kändes ändå bra :)
åkte med bror hem och hade tänkt att plugga men när jag kommer hem inser jag att jag glömt böckerna på skolan så imorgon och på fredag blir det PLUGGPLUGGPLUGG kan jag lova!

min dag blev ännu bättre igår, fick mina grejjer från gymgrossisten så efter festen smäller det, då blir det att vara nyttig!

aja, ska fortsätta fika nu, HUGS



28 september 2010

faan vad glad jag är!!

- lokalen är fixad
- har skickat inbjudningarna
- Mamma har köpt min klänning ( wiiiii :D )
- har mitt utvecklingssamtal på morgonen på fredagen

så det sista nu är att vi ska fixa musikanläggningen sen är allt klart!
Känns helt underbart!!


Sitter på svenskan nu och ska göra mitt arbete, aah vad jag är glad!!
skönaste är att jag är ledig på måndagen vecka 40 också, blir ännu bättre!

aja, ska plugga nu, HUGS!!

25 september 2010

Lördag, sitter hemma, som vanligt, har spelat lite kort med mamma, sett på oth och funderar på att plugga lite psykologi.
Det är fan inte bra om man funderar på att göra läxor på en lördag?

Gårdagen spenderade jag hos mammas morbröder, de fyllde år, så grattis till dem igen!
sen så låg jag och marcus och tittade på oth :)

det känns fett bra att jag och johanna har börjat komma någonstans med planeringen för mitt 18-års firande, lokalen är fixad, ska fixa musiken osv så sen är det klart och det bästa är att jag är ledig samma dag som festen kommer att vara, helt perfekt! Har mkt tid att fixa saker innan partyt kan rulla igång!

jag säger bara, Tack till Marie för att hon hjälpte till oss!



HUGS

16 september 2010

ligger hemma idag också, känns fett drygt men samtidigt vill jag inte till skolan för jag är typ rädd att jag bara blir mer sjuk så jag får se om jag stannar hemma imorgon också.
Men imorgon ska jag och johanna se på camp rock 2, ganska fjantigt ja, men fortfarande, 1:an är fett gullig så då måste man ju verkligen se 2:an också?!

nu är det inte alls länge kvar tills jag fyller 18!
bara 18 dagar kvar nu.
det värsta är att jag är typ egentligen inte taggad, haha.


kvällen kommer jag att spendera med marcus, skulle väl tippa på att vi kommer ligga i soffan och se film eller ngt,
finns inte så mkt jag kan göra.



så, tills vidare, HUGS

15 september 2010

jag måste säga att jag inte tkr om att vara tät i näsan, feber osv men faktiskt, om jag ska erkänna, så har det varit skönt att få vara hemma idag. Har legat i sängen i princip hela dagen sen jag vaknade halv 8 imorse, så jag har sett ett antal filmer, ätit popcorn och myst med My, så mysigt så!




Det jobbigaste är att man bryr sig om en person ,
men man kan inte göra något åt det som hänt,
utan man står bara där och tittar på.



ska se på ngn film nu, så... HUGS


13 september 2010

skön dag, eller inte.
vaknade flera gånger inatt av en av katterna sprang runt och busade, klev upp när klockan ringde, alltså 09.00, och känner hur förbannat ont i halsen jag har, men jag brydde mig inte om det så jag klädde på mig, fikade osv, sen gick jag runt på stan en sväng och sen blev det skolan, skönt..

ligger iaf hemma i sängen och tänker inte röra på mig om jag absolut måste eftersom mitt huvud håller på att sprängas, min hals är helt förstörd och jag har värk i hela kroppen!

blir ännu roligare sen eftersom jag ska till carina och göra mina slingor, så vi får hoppas att jag mår bättre ikväll!


HUGS

10 september 2010

Hej bloggen och alla ni andra, sitter på skolan och försöker fördriva lite tid, känns onödigt att man har sovmorgon fastän man ändå måste komma till skolan tidigt på morgonen!

Gårdagen var fett dryg,hade cykelhajk... vi frågade vår lärare om hur vi skulle cykla, och hon sa att vi skulle typ läääängst ner på kartan, och vi fick inte cykla genom travet så vi cyklade vääärldens jävla omväg och sen när vi kom fram dit hon sa att vi skulle och att vi sedan skulle svänga vänster in på en grusväg så fortsatte vi ju såklart på den, man litar ju på att läraren hittar, right? Men iaf, vi cyklade och cyklade och cyklade, tillslut hamnade vi mitt i en gruskorsning, MITT UTE I INGENSTANS!

Så om vi säger såhär, fan vad less vi alla var! men då kom vår lärare och hämtade oss, en av tjejernas mamma hämtade våra cyklar och körde dem till ett berg som vi skulle "bestiga" och efter det kom älskade mamma mu och hämtade mig och nadja, usch och fy och bläää vilken tråkig dag!

Äntligen helg snart, men slutar klockan 4 idag så det känns lite smådrygt, speciellt när man vet att marcus ligger i min säng och sover, för han har sovmorgon till 13.25 idag, morr....
nåja, jag för slappa ikväll istället, för imorgon blir det troligtvis en sväng på stan med marcus eftersom att han ska köpa nya möbler osv osv osv, så det blir nog bra ändå :)


HUGS!

RSS 2.0