24 juli 2011

hej och jag vet, skitdålig uppdatering, men jag har ärligt talat inte haft tid att sitta och blogga, har hjälpt mamma och pappa med renoveringen här hemma och imorgon åker jag ut på holmön igen, så sorry för det!
Marcus pappa kommer upp nu till veckan så vi ska väl fara och träffa honom, hans flickvän + marcus lillasyster Lovisa :)

har inte så mkt att skriva för tillfället så vi hörs någon annan dag!
ska fika... haha som vanligt, aja!
kram!


14 juli 2011

vet att jag egentligen skriver det här den 15e men skitsamma.
Firar 2 år med Marcus idag, tiden har gått fort måste jag säga!

Han kom hem till mig och väckte mig kvart över 8 imorse, sedan slänger han sig på mig som en padda och säger "grattis på vår två års dag", visst, tanken var söt men inte sådär jättekul när man är nyvaken, haha.
sen så låg vi i sängen och pratade en stund, gick upp och fikade sen blev det film, sen skulle han sova eftersom han jobbade natt och kom till mig direkt efter jobbet så jag for och till stan och träffade johanna, köpte en handväska, solglasögon, tjocktröja och marcus 2-års present, ganska mysigt!

väckte marcus kvart i 7 nu ikväll, för det var middags-dags och efter maten + efterrätten for han och jobbade, så vi hann iaf ses en liten stund idag :) 

puss! <3

 men ska sova nu, så hörs imorgon!

13 jui 2011

hej allihopa!
idag har jag hjälpt broderskapet med flytten - igen, andra gången nu men för er som inte vet så skulle hans lägenhet renoveras en månad efter att han fick den så idag flyttade han tillbaka :)
efter det for jag och pappa hem, fikade och började tömma min brors gamla rum och sedan har vi rivit tapeter :)
nu på kvällsidan kom moster & hennes man förbi för att dricka vin och se fotbollen, semifinalen i VM - damfotboll.
men som sagt, det går inte särkilt bra... sist jag kollade låg sverige under med 3-1 mot Japan..



ska snart sova :)
blir kanske någon film först...?

aja, natti natti!

12 juli 2011

Hej på er!
Har i princip precis kommit hem från Sundsvall, Ikea you know :)
for kring halv 8 imorse, skönt.. men iaf, mamma och pappa köpte deras pall sen så blev det bara ljus och en tallrik från Ikea, så inga storköp vart det men de var trevligt ändå :) :)

är så mätt och trött så jag kommer att befinna mig i sängen resten av kvällen, så skööööönt!


skön dag

imorse gjorde jag inte ett skvatt, ska jag vara ärlig vet jag inte ens vad jag gjorde, men jag tror att jag bara satt och gjorde ingenting? aja, sen så blev det lunch så jag och pappsen lagade mat, stekt potatis/pasta med korv och bacon, bra att få bort små-slattar av olika matsorter, sen skulle jag och mamma spela skip-bo och äta melon men då kom marcus förbi så vi fikade och pratade en stund, sen vid typ halv 3 (?) for han hem så jag la mig i soffan och däckade på typ två sekunder? sov väldigt gott, tro mig! vaknade av att mamma satt och strök mig i håret, faktiskt mysigt att vakna så, haha. Iaf, efter det for jag och pappsen till stan för att handla och efter det blev det att köpa pizza att ta hem, träffade på mormor en sväng, så hann iaf säga hej åt henne :)
när vi kom hem åt vi, sen spelade jag och mamma skip-bo och efter det så kom Carina & Urban med barnen så det blev tårta och kakor, pojkarna ser film just nu medan tanterna njuter av semestern ;)

själv har jag sett film sedan carina m.f kom hit, känner att jag inte är speciellt social men det får man ta ibland :-P
nä ska återgå till filmen nu, hörs sen! ciao!


Jag och Nadja som är en av de absolut bästa personerna jag känner <3

11 juli 2011

Hej på er allihopa, känns att det var länge sen jag skrev, men så kan det gå om man är ute på en ö :)
Har iaf kommit hem nu till skogen igen, känns faktiskt ganska skönt att vara hemma igen :)

hm, vad har vi gjort ute på ön?
Natt-badat, grillat, sett på holmö-spelet, solat + badat, varit barnvakt, jobbat, målat hus, vi har hunnit med ganska mycket faktiskt, men det har varit underbart där ute.. love it!

jag älskar mina vänner, tack för dessa underbara dagar! :D


har tyvärr inte tagit många bilder.. men vi får hoppas att det duger ändå :)



RSS 2.0