26 februari 2010

asså vilken jävla kväll, helt fucked up men jag måste säga att det har varit ganska kul ändå, just nu är det jag och mimi som är kvar hemma hos robert med en massa randoms, resten stack till max, ganska onödigt men ändå.

ska snart hem och sova, så vi hörs imorgon, PZ! :D

23 februari 2010

Hej bloggen och ni läsare!

Kan ni förstå hur fruktansvärt kallt det var ute idag? helt sanslöst! typ -29 grader?!
Det borde vara olagligt att det får vara så kallt, ser ingen mening med det, helt onödigt, någon som håller med mig?
Hade hål mellan 10.35 - 14.10, for till mammas jobb där jag jobbade lite, ganska drygt att rensa ut 10 års upphandling men det är värt pengarna, sen drog jag och mamma till det med pizza från Pronto, inte det nyttigaste men gott var det iaf!
Imorgon drar jag, Nadja och Josefina ut på holmön för att spendera vår friluftsdag där med skoter, grillning osv,
kommer bli roligt. Åker imorgonkväll, kommer bli tomt utan Marcus men det får man ta, kommer hem på torsdagkväll igen så det blir en tvärtur över bara.

Blev ingen west side story på lördag utan vi far nästa torsdag istället, men det kändes mer värt eftersom jag och Marcus åker till agnäs på lördageftermiddag!



Dundersminkad.           -->             Osminkad.

Visst är det en fin skillnad? (A)
Någon fler som tycker att hon borde dra ner på sminket?
man blir ju rädd när man ser henne utan!




HUGS!

20 februari 2010

äntligen är det helg, helt underbart!
gårdagen spenderade jag och marcus hemma i skogen med film och godis, mys!
ska snart fara till stan och kika på lite saker sen blir det hem, äta, duscha, och sen blir det party!
I efterskott till malin som har festen, grattis på 18 års dagen!

ska gå och klä om nu, HUGS

14 februari 2010

alla hjärtans dag idag, bara mys. fick en söt kudde som var format som ett hjärta med texten " I love you" av marcus, han är så söt:)
Vi har 7 månader idag också, mysigt!

för "ovanlighetens" skull så låg vi hemma igår också, i fredags var vi hos arash och chillade osv.
Grattis säger vi till marcus mamma som fyller år idag!

får se vad som händer idag, HUGS!

10 februari 2010

Mamma åker till stockholm imorgon, vilken lyx, nog för att det är med jobbet men jag skulle inte tacka nej till att fara bort från umeå en stund, skulle vara skönt, speciellt att slippa skolan!
slutar efter den här lektionen, underbart skönt!
Har just nu småföretagande och vi jobbar med värdeminskning, jättekul, aah...
ledig nästa onsdag, great, eftersom lärarna har temaeftermiddag, yeyy!

ska sova hos marcus tills på fredag, annars tar jag mig icket till skolan, eftersom vi är så sega på morgonen så mamma mu är inte särskilt glada på oss, så nu när hon åker bort så bor vi i stan :)

aja, ska ner på stan och träffa ronjii snart!



säger vi till min egna lilla blondin, GRATTIS JENNY 18 ÅR IDAG! <3



HUGS!

9 februari 2010

kvällen igår var faktiskt riktigt kul, var med klassen först på Mix och åt pizza, sen fick jag åka med malin till bowlinghallen, väääldigt långt men ändå, första gången jag åkte med bruden, men hon är faktiskt duktig!
bowlade i 1 ½ timme, kuligt värre! Mamma hämtade mig kring 9 och då blev det att fara på coop, för vet ni vad? jag ser ut som ett emo idag, iaf i håret, svart.... det var knappast tänkt så, men det blev mycket mörkare än planerat.

känns det nice eller, vi ska få fara och se west side story med dansgruppen på skolan, great!
sen kanske ngn slags stand up komiker tjopplahaaa, kommer inte riktigt ihåg vad det var men ngt liknande iaf, fett soft att vi får ledigt för att fara på sådana saker, inklusive att vi får kompledigt eftersom west side story är på en lördag, men det är värt det!

och nu kära läsare så har jag tänkt på en sak, jag själv tycker det är riktigt kul att titta på andra bloggare som har bilder om sitt liv osv osv, var ett tag sen jag la in ngn bild, förutom på recepten så jag har tänkt att börja använda min kamera lite oftare nu, och bara för att så ska ni få se min tattooo (A)



I know, jag skulle inte lägga ut den någonstans men det är typ den enda bilden jag har på min dator som inte ligger ute ngnstans, och ja, man vill ju alltid visa upp sånt, right?
den är niice ! :)



men, nu ska jag säga, HUGS för att jag ska kila.

7 februari 2010

har ni sett "100 girls" ?
knasig film men helt okej, jag och hunie såg den inatt, somnade typ halv 4 eller ngt.
Han har åkt hem för att sitta barnvakt till sin lillebror så jag har gjort en ny ansiktsmask som jag har provat, med honung och naturell yoghurt, funkade bara prima!
gör naturkunskap, känner verkligen inte peppen, usch..
ska äta lunch snart dessutom, gotti!


Ett nytt recept för ansiktsmasker, funkade bara bra!



ska fortsätta med läxan nu, HUGS

6 februari 2010

Gårdagen spenderade jag här hemma i flurken med Marcus, Josefina och Pontus med alkohol, film, poker och en massa prat, blev en tidig kväll men den var ändå värd, skönt att bara sitta hemma med älsklingen och vänner och ta det lugnt. :)

Idag har vi verkligen inte gjort ett piss, spelade Codd 4 med Marcus idag, wooho, andra gången jag spelade, yeyy, jag sög... eller så var det bara marcus som var för bra, men tro mig, jag ska klå upp honom!!... någon dag.

Har sett Prinsessan och Grodan idag, den var faktiskt väldigt söt fastän den inte var så bra som jag hade hoppats på. Ganska töntigt av mig men barnfilmer är det bästa som finns, egentligen.
Väntar bara på att den nya versionen av Alice i underlandet kommer ut, ååh, vad jag taggar att se den i 3D!

Sitter just nu med en ansiktsmask i ansiktet och ser på Mannen utan ansikte - beck, en av de absolut bästa Beck-filmerna och väntar på att få äta hemmagjord cheese-cake som mamma har gjort, underbart!


Receptet på en hemmagjord ansiktsmask, den som jag har i mitt ansikte, just nu!



HUGS

4 februari 2010

har haft en ganska slapp dag, dans på morgonen, hade hål, satt med nadja och sen kom andré och mio som skulle sätta upp reklam för cover club, ganska trevligt och andré fick nästan en piercing, haha.

hade gruppträning och jag peppar inte att göra mitt egna träningsprogram som ska hålla i en kvart, yoga, det blir knas men det lär bli roligt ändå, får vi hoppas iaf.

Min käre moster har varit finurlig och gjort choklad-skrubb, snodde receptet så jag ska göra det jag med, och det värsta är att det funkar, fick en provburk av henne och jag måste säga att huden blir sjukligt mjuk.

Har bara historia kvar nu, sen slutar jag, lagomt skönt och jag hoppas att min förbannade förkylning kan försvinna, är less på den nu, och imorgon ska vi vara med jozefina och pontus, blir nice, förutom att marcus och pontus verkar ha planer för att lana eller ngt så det lär ju bli jag och jozefina som är med varandra :P


receptet på skrubben, lätt värd!



hare gött!
HUGS

3 februari 2010

skön dag?
NEJ,
är förkyld och orkar verkligen inte med skolan, så är det bara!
Har haft svenska, engelska och historia och nu har jag småföretagande, vilket jag själv tycker är rätt så drygt.
Men slutar 14.05 så det är sköönt!

gårdagens kommentar "Min tremenings brorsa..."
smart grabb..


aja, ska hänga med på lektionen nu, underbart.
men vi höres, hare bäst!

HUGS

1 februari 2010

i helgen har jag inte gjort ett skvatt, har legat hemma i sängen i princip hela helgen,
var sjukt kul att få träffa marie igen men som otur är så hann jag bara vara med henne några timmar, men jag får skylla mig själv.
Hade ett möte med skolan idag, jätteeeekul,men det gick bra faktiskt, bättre än förväntat! :)

Slutade tidigt idag, vilket jag tycker är sjukt underbart så just nu sitter jag på mammas jobb och väntar på mimi och ronja som ska komma hit och hämta upp mig, sen blir det att gå en sväng på stan, ska se om jag hittar ngt nice, börjar få tillbaka min shopping-il, vilket mamma inte tycker om men det händer bara sådär typ 4 ggr per år men ändå?

kanskekanske åker till tärna på tordag, hoppas på att vi  åker, men iaf, ska dra, hare gött!

RSS 2.0