25 februari 2013

Hej mina homies, läget?
Själv har jag suttit och pluggat så hjärnan är liiite knäckt för tillfället, så jag ska slänga på en film och sova tidigt ikväll hade jag tänkt.
 
Elvira var så söt idag, jag frågade om en puss men det slutade med att hon gav mig flera stycken på raken!
När hon ska sova brukar jag alltid fråga "Ska vi gå och ta på jamasen nu?" och på direkten halvspringer hon till tvättstugan där vi har skötbordet. Innan hon skulle sova gick hon först och vinkade åt min mamma sen skulle hon säga godnatt till min pappa så hon gick och ställde sig utanför arbetsrummet och vinkade godnatt åt honom.
Åh min gullunge är sötast!!!
Jag undrar hur mycket av allt vi säger som hon egentligen förstår och jag undrar vad hon tänker om oss, så mycket som vi larvar oss med henne. Haha.
 
 
Nä natti natti!

24 februari 2013

Godkväll!
Jag är verkligen sämst på att uppdatera.. jag ska inte lova att jag blir bättre då jag inte vet om jag kan hålla det. haha. Hur som helst, Elvira är frisk från sin förkyning, ÄNTLIGEN men istället har min mamma åkt på en dunderförkylning så hon har legat sjuk hela helgen. Stackars lilla mamma!
 
Elvira trivs till tusen på dagis, vilket känns oerhört bra. Hon blir oftast inte ens ledsen då jag lämnar henne utan vinkar bara hejdå, men däremot när jag ska hämta henne så brukar det komma tårar och sedan ska hon upp i famnen. Precis som om hon precis kopplat att jag inte varit där på länge, haha.
 
Det händer inte mycket runt omkring, skjutsar Elvira till dagis på morgonen, pluggar, hämtar henne på eftermiddagen, busar en stund, äter middag, sen far jag och jobbar sen när jag kommer hem och nattar viran. så ser våra dagar ut, så jag har tyvärr inte mycket roligt att berätta.
 
Jag kan inte fatta att Elvira har blivit så stor, hon förstår precis vad vi säger när vi pratar med henne, hon har börjat äta själv, har börjat gå i skor (vilket hon tyckt varit svårt), städa undan saker osv.
Jag tjatar om det men seriöst, vart tar tiden vägen?
 
Nä nu ska jag dejta min härliga kompis John Blund mina kära vänner, jag hoppas att ni har det bra! :)
Sov gott! :)

13 februari 2013

Godmorgon!
Denna förkylning är så skum, Elvira är ju som sagt frisk från magsjukan men har istället åkt på kraftig hosta.
Jag och pappa fick feber igår, kring ca 38,5 (båda två) och idag är vi friska?? Jag är helt feberfri?
Knepigt!
 
hur som helst tar vi en hemmadag idag också, så det blev ingen tripp till dagis utan vi kanske far imorgon istället, beroende på hur Elvira mår.
 
 
Nu är det blöjbyte som gäller, hörs!

12 februari 2013

Godmorgon!
Elvira är på bättringsvägen, men igår fick hon diarré så det blev 11 bajsblöjor. kul va? stackarn hade ingenting kvar i magen tillslut.
Hon mår bättre idag men nu verkar hon ha åkt på någon förkylning då hon hostar och låger krasslig i halsen.. stackars älskade unge!
Både jag och min pappa har åkt på feber inatt så jag har inte kunnat sova pga värk i hela kroppen..

Vi får se hur länge vi behöver dras med denna skit..
Ha det bäst!

9 februari 2013

Nu förstår jag varför februari kallas vabuari.. Efter 3 dagar på dagis har Elvira åkt på magsjuka.
Jag förstår inte hur en sån liten människa kan kräkas så mycket, jisses!
Hon somnade någon gång mellan 02.00 -02.30 efter att hon vaknat och kräkts flera gånger vid tolvslaget.
Jag vågar dock inte sova förrän Marcus kliver upp, bara så jag vet att hon inte kräks i sömnen.
Är livrädd för att hon ska kvävas av sin egen spya, någon fler förälder som är som jag?
 
Är hur trött som helst och vet inte vad jag ska hitta på.
 
På tal om dagis, vi började inskola henne på dagis i onsdags och det har verkligen gått jättebra, hon verkar trivas kanonbra och idag fick hon vinka hejdå till oss för första gången. Hon gnällde till men slutade innan vi ens hann gå ut genom dörren. ca 1 timme senare hämtade de oss i personalrummet och berättade hur det hade gått.
Somm tur var hade hon inte brytt sig utan lekt på med de andra barnen så till veckan ska vi utöka tiden så vi ska stanna tills efter lunch. :)
 
Nä nu ska jag hitta på något,
 
Hörs!
 
 

RSS 2.0