23 December 2011

hej, denna dag har varit tokig.

Allt började hos barnmorskan..

For till barnmorskan halv 10, trodde att det bara skulle ta 10 min men icket, en halvtimme senare kommer jag ut därifrån. Enligt mamma var jag helt vit i ansiktet.
Barnmorskan påstod att lillan inte växer som hon ska enligt kurvan (hon låg på gränsen till utanför den nedersta linjen) , att jag hade svullit upp i ansiktet, lillan hade inte rört sig sedan igårkväll och mitt blodtryck var fortfarande lite högt, så hon försökte få tag i en tid på specialistmödravården, men de svarade inte så hon skulle ringa upp mig senare.
Det hann bara gå kanske 10 min så ringde hon, fick en akuttid på förlossningen för att kolla upp vad som var fel, så jag ringde Marcus och sen bar det av till sjukan.
Väl där så gjorde barnmorskan tester som såg bra ut och halv 12 fick vi träffa en annan läkare som skulle göra ett ultraljud.

Det fanns Inget som tydde på att lillan inte växer som hon ska, enligt honom ska hon väga ca 2,8 kg nu och beräknas väga ca 3,6 när hon föds så undernärd är hon då inte och ingenting tydde på att det var något fel.
Det visade sig att lillan ligger som en ostkrok och det är därför det var så svårt för min barnmorska att mäta magen, men som sagt, ingenting var fel och lillan mår bra! :D

Fick också veta att det är 100 % säkert att det är en liten Flicka så nu vet vi det. :D

Detta var den absolut bästa julklappen någonsin, vi som har gått och varit fruktansvärt oroliga för henne dag som natt! Underbart!!


Ser ni? Försökte fixa en bra bild men det är lite svårt. :)
Vår älskade lilla tös <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig? class="formskugga"

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0